Det är viktigt med Ovk!

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig start på veckan. Jag har sett att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med Ovk i Huddinge med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Det är nämligen så att jag och min man valde att vända oss till J2 Ventilationsteknik AB för ett tag sedan, som är ett företag som vi fått som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till detta företag när det kommer till Ovk. För er som inte har koll på detta är Ovk en förkortning ”utav obligatorisk ventilationskontroll”. Som det låter är detta obligatoriskt, och då det är väldigt viktigt, vill jag påminna er om att inte glömma detta hemma hos er. Vi har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med detta, men tyvärr har en hel del av de företag som vi tidigare kontaktat känts oseriösa och oprofessionella, vilket inte har varit så roligt såklart. Just J2 Ventilationsteknik AB kändes på en gång som ett pålitligt företag som vi verkligen kunde lita på, vilket var skönt. Personalen hos J2 Ventilationsteknik AB är duktiga inom det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. Jag kände mig på detta sätt väldigt sedd och viktig för företaget, och både jag och min man kände att vi kunde känna oss lugna och slappna av.

De anställda hos detta företag visade sig även vara otroligt kunniga inom det här med Ovk, vilket såklart är det allra viktigaste. Vi är så nöjda och tacksamma över den hjälp som vi fått utav J2 Ventilationsteknik AB, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Haninge, Huddinge eller Tyresö med omnejd att vända er till detta företag.