Drömmen om en fin uteplats slog in

God dagens gott folk och hjärtligt välkomna till ett nytt inlägg här på min blogg. En fin tisdag som denna tänkte jag uppmärksamma ett företag som hjälpt mig och familjen att fixa till vår uteplats. Det är företaget J & S Markservice AB som hjälpt oss med markarbeten i Nacka, om ni skulle önska att få veta mer om dem kan ni få mer information här.

Under förra sommaren såg jag många bilder på uteplatser, altaner och balkonger. Det var många som var riktigt fina och jag blev själv intresserad av att fixa till vår uteplats så att det skulle bli roligare att sitta där. Jag kan dock medge att det inte blev något bra och det slutade med att vi ändå inte satt där så mycket. Sedan dess har jag kollat och tänkt över hur jag skulle kunna göra det bättre, jag och min sambo bestämde oss för att vi ville göra om uteplatsen från grunden för att kunna uppnå det önskade resultatet. För det behövde vi hjälp av ett företag med erfarenhet inom markarbeten i Nacka, det var så vi kom i kontakt med det här företaget. De hjälpte oss att lägga en ny grund av stenplattor, därifrån kunde vi sedan påbörja att fixa till uteplatsen precis så vi ville ha den. Bara den nya stengrunden gjorde jättemycket för förnyelsen, det blev nästan som en helt ny uteplats. Vi hade aldrig kunnat göra något liknande jobb själva, därför är jag riktigt tacksam för att vi tog hjälp av dem samt den hjälpen vi fick. Deras jobb inom markarbeten i Nacka gjorde att jag äntligen kunde få den uteplatsen som jag längtat efter, nu kan även jag visa upp den och vara stolt.