JME Service åtgärdar mina maskinbesvär

Jag har en hel del maskiner som jag behöver för mitt lantbruk i Kalmar. Jag och min fru har ägt gården och marken under några år nu och vi har mycket att göra samtidigt som det går bra. Ruljansen på gården hänger på att de maskiner som vi har till hjälp fungerar som de ska. Jag har en fyrhjuling som jag använder för att ta mig fram genom markerna, två traktorer för tyngre arbeten, en skördetröska och en bil för timmer. Alla dessa behöver jag minst sagt. Om de krånglar så måste jag direkt lämna in dem på maskinservice i Kalmar. Det finns ett ställe i Kalmar som jag alltid väder mig till. det heter JME Service och de erbjuder maskinservice i Kalmar, Karlskrona och Ronneby bland annat. De har lång och gedigen erfarenhet inom maskinservice. de vet vad som krävs för att skapa hållbara lösningar till konkurrenskraftiga priser. De kan hjälp till med allt som rör maskinservice i Kalmar och andra orter, det är alltifrån motorproblematik till hydraulik och däckbesvär. De har den kompetens som krävs för att kunna erbjuda maskinservice till alla olika typer av maskiner på ett och samma ställe. JME Service har lång erfarenhet inom branschen och deras anställda vet vad som krävs för att uppnå önskvärda resultat hos deras kunder och deras maskiner. Senast hade jag min fyrhjuling där, när jag var ute och körde i skogarna i Kalmar så åkte det upp e stor stock i underredet och skadade både det ena och det andra, utan att tveka så tog jag med henne till JME Service direkt.