Ny billack = ny bil

När man kör runt i en storstad som Västerås så är man ofta orolig över att bli pååkt. Alla kanske inte är det men jag är det, jag är väldigt rädd om min bil och vill inte att den ska skadas så att jag behöver stå för repor och annat som andra bilar orsakar. Därför är jag väldigt noga med vart jag parkerar och försöker undvika trånga gator och andra utsatta områden där risken är hög att bli påkörd. Förra veckan så blev jag påkörd av en annan bil då min bil var parkerad utmed en gata. Bilens kofångare har förmodligen stött emot min och dragits utmed eftersom jag hade långa lackeringsskador. Därför blev jag tvungen att lämna in bilen för lackering. Jag har låtit lämna alla mina skador jag haft på en firma som heter NNN Polering & Lackskydd. Företaget erbjuder bland annat polering och billack i Västerås, Eskilstuna och Katrineholm. Jag lämnade in bilen där för en polering. Då tänkte jag att det är lika bra att de gör en polering av hela bilen, det är lite andra smårepor och liknande som i och med poleringen försvinner. Därefter var det dags att lackera ytan. Men, jag kände mig ganska trött på den färg som jag hade så jag bad dem blanda en ny billack, vilket de gjorde. Den tidigare var vit och jag tröttnade så på den, den var fin de första månaderna sen var den inte lika snygg längre, enligt mig. Så NNN Polering och lackskydd blandade en ny billack i Västerås. Så från och med den dagen så hade jag en grå metalliclack istället för vit och denna billack passar mig och min bil mycket bättre.